Jackpott på bingospel

Bingo är ett populärt spel och det finns många som spelar både online och i bingohallar. Något som lockar lite extra med bingo är att det ofta finns chans till att vinna en jackpott. Tack vare att spelbolagen erbjuder detta kan en relativt liten insats förvandlas till en stor vinst.

Så gott som alla leverantörer av bingo erbjuder någon form av jackpott på sina bingospel. Här nedanför ska vi titta lite närmare på två olika bingosajters jackpottar.

Bertil Bingo

Bertil är en stor och säker leverantör av både bingo och casinospel som erbjuder ett brett sortiment av lika spel. Här är några av deras populäraste spel:

Britten – Ett brittiskinspirerat bingospel med en friruta och fem vinstchanser. Jackpotten startar på 5 000 kronor och den som får fem vågräta rader inom 54 bollar vinner den.

Gratis bingo – Här finns visserligen ingen jackpott men här har du chansen att vinna 100 kronor helt utan insats.

1-kronors bingo – Detta populära bingospel kräver bara en krona per bricka. Jackpotten börjar på 10 000 kronor och det går att köpa upp till 25 brickor per spelomgång. Köper du flera brickor får du den nionde på köpet.

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo är en stor och populär leverantör av bingospel. Här har vi listat några av deras populäraste spel.

Trio – Här kan du köpa en bricka för 1 euro och jackpotten startar på 100 euro. Den kan du vinna om du får full bricka inom 60 drag.

Club60 – I detta spel kan du köpa upp till 60 brickor. En bricka kostar 10 kronor och jackpotten startar på 2 000 kronor.

PIC-bingo – När du får en hjärtformad rad inom 33 drag vinner du en jackpott med ett startvärde på 300 euro.

Vilken typ av jackpott som är bäst beror på vilken typ av spelare man är. En del kanske föredrar att vinna en mindre summa ofta medan andra vill kunna ha chans att vinna stort ibland. Ett är säkert och det är att det kan löna sig att titta runt bland de olika bingosajterna och se vad de erbjuder för att kunna hitta det som passar bäst för just dig.