Julen närmar sig uppenbarligen…

Semestern har knappt avslutats förrän butikerna börjar skylta med julsaker. Nu ska uppenbarligen tomtar, tomtenissar och grisar trängas med häcksaxar och lövblåsar. För det är varken vinter, december eller julkänsla – förutom hos JULa….

Vi har bestämt att vi köper alla julklappar i november i år. Så på ett sätt är det ju rätt att julen närmar sig, precis som vissa butiker tydligt vill visa.

I år ska vi alltså göra klart allt i god tid. Köp presenter, ta in granen, lägga in sillen osv… LOL – nä men i alla fall köpa presenter. Fick idéer från födelsedagspresent.net med tips på födelsedagspresenter.

Julhandla

Så detta önskar jag mig i år – Kommentera gärna så jag vet vad ni köper, så ingen köper samma…

    • En upplevelse

Jag har allt jag vill ha, förutom tid och en bättre hälsa. Men det är svårt att önska sig. Men jag fastnade för alla roliga upplevelser som finns att välja på. Allt från choklad- och vinprovning till att testa på att köra folkrace. Det är bara att gå in på Upplevelse.com och köpa. Tackar!

  • Städning

Jo, det går att ge en städning i julklapp. Uppenbarligen är det många som önskar sig det för har sett flera städföretag som säljer storstädning i julklappsformat. Fast om du ska ge det så ge det helst före jul – det är ju då som städningen behövs som allra mest. Sen är det ju ändå fint här hemma (kanske mest eftersom vi firar julen borta).

  • C-More – till Peter

Jag önskar mig ett fotbolsabonnemang åt Peter i julklapp. Om jag skulle få det skulle så många kvällar bli betydligt trevligare här hemma. Han ska koppla in massa sladdar till TV:n för att sedan få en grusig bild från någon piratsida som streamar matcherna med arabisk kommentator. Sen ska han sitta där och svära över dålig kvalité på bilden…. Vilket jag får ta skit för.

Den som ger honom ett abonnemang på C-more får en extra julklapp av mig. Vi skulle få det betydligt trevligare här hemma och dessutom kan han då sitta och titta på sin dator – så får jag TV:n ifred.

  • Inget mer – Köp inget annat

Nej, köp inget annat. Inget annat. Blir bara att jag konstlat ska försöka se glad ut för saker jag egentligen inte behöver.

Lite komiskt att inget av vad jag önskar mig går att hitta i de butiker som har jultema redan. Förresten – vem går egentligen i butiker och köper julklappar längre? Corona har ju visat vägen till E-handel…

// MJ